onsdag den 24. december 2014

Zoeva Rodeo Belle palette

Zoeva er et tysk mærke som er kendt for deres børster. De er på det sidste blevet kendte over hele YouTube i skønheds-samfundet og det kan jeg godt forstå, for deres børster er fantastiske.

Jeg har et sæt af deres pensler til øjnene, men jeg har også en palette fra mærket. De har vist 6 forskellige nu, alle med 10 forskellige farver. Jeg har paletten Rodeo Belle.

Rodeo Belle har en blanding af matte, shimmery og metalliske øjenskygger. Alle øjenskygger har fået et navn, som går hånd i hånd med rodeo/western temaet i navnet. Jeg går igennem alle øjenskygger individuelt nedenfor:

Jeg går igennem de første tre farver i venstre side fra øverste række først. Disse tre er alle matte.
Dernæst de tre næste fra venstre side på nederste række, som alle er metalliske.











Early Sunrise:
En genial basefarve eller til at tone farver ud i globelinjen. Den er sart gul, næææsten beige, men mest gul. Den er blød som smør og føles næsten cremet når man rør ved den. Den har super pigmentering og går rigtig godt på med både fluffy og faste børster. Har du den rigtige hudtone kan du også sætte din concealer under øjnene med den. Dog lidt for mørk til mig...

Rodeo Ready:
En varm orange-tonet brun. Super blød, dog ikke nær så cremet som Early Sunrise. Den swatcher flot og blender fint med en børste. Men blender man for meget kan farven godt forsvinde. Hvordan det sker aner jeg ikke, men for meget blending er ikke det, du er ude efter. Perfekt i globelinjen til at varme et look op eller tone andre farver ud.

Cactus Flower:
Som navnet antyder: samme farve som blomsten på en kaktus. I hvert fald dem i film. Den er koral-tonet og knap så blød som de andre to. Den er hårdere presset og støver ikke nær så meget som de andre (se billedet). Pigmenteringen er fin og den forsvinder ikke ved for meget udtoning. Rigtig feminin farve som man kan bruge alternativt til at tone sin globelinje ud for en anden effekt end den standard brune farve.

Fælles for de tre er at de alle er ret så pudrede og porøse. Men et tap med børsten inden påførsel klarer arbejdet fint.

Yee Haw!:
En super smuk metallisk blå med guld glimmer i, der har grønne nuancer i den rigtige vinkel. Ikke super duper blød, ret hårdt presset, og får en intens påførsel anbefaler jeg at gøre din pensel våd først. For et wash og color kan man sagtens bruge den tør. Super smuk farve!

Hot Wind:
Lækker metallisk græs-grøn farve, lidt blødere end Yee Haw!. Er mere intens i pigmenteringen og kan nemmere bruges tør. I globelinjen ville den give en super fed effekt. Ikke så porøs og knap så pudret som de tre første øjenskygger.

Smoking Gun:
Kold metallisk grå med en lille anelse sølv glimmer i. den har noget der ligner lidt lilla undertoner i sig. Den er smadder flot! Fænomenal pigmentering, bygges nemt op til en meget mørk grå, blender smukt og er lidt hårdere presset en Hot Wind. I konsistens minder den meget om Yee Haw!.

De næste på listen er de to til højre på øverste række:
Western Diva:
En mørkere brun mat øjenskygge med glimmer i, som nuancerer i alle regnbuens farver. Den er lækkert blød, men gimmeret gør den lidt "gritty". Skal bygges lidt op for fuld intensitet.

Bang Bang:
Den her minder mig om Kill Bill og scenen "The El Paso Masacre". Hvis I ikke ved hvad det er skal I se begge film, no questions asked.
Det er en super intens metallisk ren rød farve. Den går super flot på med fingrene, men med pensel anbefaler jeg at bruge den våd. Eller du kan bruge en base i nogenlunde samme farve. En sort eller hvid base ville gøre det godt. Samme tekstur som Hot Wind. Smadder flot! Mener jeg har brugt den her i et tutorial engang.


De nederste to på højre side af paletten er det sidste, så er vi færdige!

Day Money:
Mat blå-tonet grå. Genialt til et køligt look eller som kontrast i globelinjen til et varmt øje. Den er ikke lige så blød som de andre matte farver og ikke lige så porøs og pudret. Kan nemt bygges op og tones ud.

Deadshot:
En mat sort med herre meget glimmer i hovedsageligt røde toner(se billede nedenfor). Super intens pigmentering, glimmeret træder flot igennem. Den er ikke lige så gritty som Western Diva, hvilket er et plus i min bog. Til et smokey eye ville den gøre sig smadder flot over hele øjenlåget.






Ingen kommentarer:

Send en kommentar