lørdag den 20. december 2014

Sleek Blush By 3 - Pumpkin



Sleek Cosmetics er et britisk mærke, der især er kendt for deres øjenskyggepaletter og contour kits. Idag vil jeg tage Jer igennem en oplevelse der byder på fænomenal pigmentering og masser af farver, nemlig deres Blush By 3 palette i farven Pumpkin.

De tre blushes har navne: Lantern, Squash og P Pie. Jeg er dog kun sikker på at den i midten hedder Squash, men hvordan de to andre navne skal læses ved jeg ikke helt. Dog kan jeg nemt beskrive farverne: rød, pink og orange.

Først den røde! Som måske nok hedder Lantern efter en hurtig tur på Google. Lantern er en tomat rød blush med absurd syg pigmentering. Den er blød som smør og har en anelse meget fint malet rødt glimmer/shimmer i sig. Det er ikke noget der får dig til at ligne en diskokugle, og som I kan se på swatchet giver det bare et flot skær. Rød blush er svært at bære uden at det ser ud af for meget, men med en meget let hånd kan det lade sig gøre.

Squash er en skrigende pink blush. Samme pigmentering som Lantern, og samme konsistens. Den her har et sheen til sig, et satin finish så at sige. Ingen glitter/shimmer som i den røde. Super flot tøset blush, der ligesom Lantern skal påføres med let hånd.

P Pie er den sidste. En klar orange blush uden hverken sheen, shimmer eller glitter. Den er helt mat og mere tør i den end de andre. Pigmenteringen er knap så intens som hos de andre to, men det gør det lidt nemmere at styre den. Konsistensen er også mere pudret hos den her farve, sandsynligvis pga. den matte tekstur.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar