tirsdag den 16. december 2014

Charlotte Tilburry quad - Dolce Vita

Det britiske makeup mærke Charlotte Tilbury er kreeret af makeup artisten, der går under samme navn. Hun har en lang række forskellige produkter, både hudpleje og makeup, som er elsket blandt de britiske YouTube're og nu også de amerikanske. Og med god grund!

 Indpakningen er luksuriøs: ydersiden af denne quad er oxblood-rød med en rosegold stribe ned igennem midten med hendes initialer i. Indersiden er guld-farvet og spejlblankt. Der følger ingen underlige applikatorer med, så det er ikke et produkt der henvender sig til nybegyndere.

Selve konsistensen af øjenskyggerne er skønne. Den creme-farvede i øverste venstre hjørne er super blød, den føles nærmest cremet når man dypper fingeren i den. Den går på super lækkert og ensartet, og har et ret sheer/gennemsigtigt finish, så den er ikke full on stark white. Super lækker highlight farve til mørk
e looks eller som base til mere neutrale og lyse looks.

Den røde og den brune øjenskygge er begge af samme konsistens. Bløde, men ikke så cremede som smør. Pigmenteringen er ikke super intens ved første påførsel, men kan nemt bygges op. De er begge satin-finish med lidt shimmer i, så det er ikke det ideelle farver til et mat look eller bare en mat globelinje.

Den sidste farve er noget for sig. Det er nærmest bare et presset pigment med utroligt chunky glitter i. Basen er messing/kobber agtig og det chunky glitter er af sølv. Har man sarte øjenlåg er det nok bedst at undgå den farve. Jeg ved YouTuber'en Zoella fik en allergisk reaktion på netop denne farve fra Dolce Vita paletten. Jeg har dog selv ikke døjet med det.

Holdbarheden er nogenlunde. På mine meget fedtede dage sætter skyggerne sig i globelinjen lige meget hvilken base eller primer jeg bruger, så det er lidt træls. Men oftest holder de udmærket.

Ville jeg anbefale paletten? Ja for pokker! Det er ikke samme type øjenskygge som dem fra Mac eller Urban Decay, de her henvender sig til simple looks. Farverne er sammensat super smukt og passer sammen. Den er dog meget dyr og det er virkelig et luksus køb. Man kan heller ikke købe den over nettet.... Kun via Selfridges og betale en bondegård i fragt.
MEN står du og skal til London, så kig ind forbi Selridges butikken, find CT's counter og kig dig omkring. Jeg anbefaler varmt disse paletter, selvom de er dyre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar