onsdag den 10. december 2014

Dior All-in-one Artistry Palette

Jeg er så smadder heldig, at være kommet i besiddelse af en Dior Artistry palette. Det er dem med fem farver i, hvor en af dem, er tænkt til at være eyeliner. Min er i farven 508 og hedder Nude Pink Design. Det var lidt svært at fange et ordenligt billede af paletten med plastik-dimmeren hen over, da den kastede skygger OG havde skriften printet i en reflekterende sølv farve. Lettere frustrerende, men jeg tror det går.

Fra øverste venstre hjørne med uret rundt, har vi først den 3. farve, ombré skyggen, som er ment til globelinjen og det ydre V.

Derefter kommer farve nr. 4, nemlig Shine, som er ment til at highlighte på brynsbenet eller til at tilføje hele looket en ordentlig røvfuld glitter. Det er nemlig ren glitter-glimmer og det er kanon flot. Kan dog ikke fange det i et swatch.

Lige neden under er eyelineren. Det er en nødde-brun eyeliner med lidt shimmer i. Rødtonet, medium pigmentering og nemt at påføre med den medfølgende børste.

Dernæst kommer basen, øjenskygge nr. 1, som er tænkt til at blive påført fra nederst til øverst. En neutral champagne med shimmer, ikke intenst pigmenteret, men mere til det der wash of color.

I midten ses skygge nr. 2, base skyggen, som er tænkt til at skulle være midt på øjenlåget. Flot fersken tonet skygge med et buttload af shimmer og shine.

De går alle fint på med de medfølgende svampe applikatore, og tones nemt ud. Dog ved jeg fra erfaring, at med Dior skygger skal man bruge en base eller primer, for eller forsvinder de i løbet af dagen.

 Der slørede billede til venstre skal illustrere glitter-farven, skygge nr. 4. Den reflekterer alle mulige flotte forskellige farver: guld, blå, grøn og pink.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar