tirsdag den 3. februar 2015

Makeup Revolution Highlighter - Golden Lights

Makeup Revolution er et nyere britisk mærke, der specialiserer sig i at lave knock-off produkter af i forvejen kendte makeup produkter. F.eks. Too Faced Chocolate Bar paletten eller MakeUp Forever's Aqua Brow. Her har jeg en af deres Baked Highlighters i farven Golden Lights. Der er to andre også, en i violet og en i fersken. Jeg gik med den i guld, fordi den er guld.

Den her en lidt sjov form til sig nede i potten. Og ærlig talt så kommer jeg til at tænke på et vist kvindeligt organ når jeg ser på den....... Men ser man bort fra det ser den da smadder flot ud!

Det er som sagt en gylden highlighter. Basen er hvid, som forhåbentligt kan ses i swatchet. Den er umiddelbart ret så groft malet og er ret glittery. Ikke så smooth og blød som min highlighter fra MUA.

I et tungt swatch kan man se den hvide base, men når man toner den ud, er det ikke til at se. Glitteret i den er mere chunky end jeg ville ønske det var, men med en let hånd er det ikke så slemt. Vi er ude i, at det her er en meget intens highlighter, så til Jer au naturel piger derude, så er det nok ikke noget for Jer. 

Som en negativ side til den, så er det ikke en highlighter, der bliver hvor den bliver påført. Den har en tendens til at vandre rundt på mit ansigt i løbet af dagen, og pludselig er hele min kind dækket af shimmer. Not cute. Det kræver noget ekstra setting spray eller en meget sticky foundation, for at bliver hvor den skal.

På øjnene er det er rigtig flot wash of color og den er en flot "top coat" til mange forskellige farve for lige at tilføje et gyldent sheen.

Dog er jeg selv en highlighter junkie, og intense highlights er noget af det jeg elsker aller mest ud over røde læber. Så det her er stadig en highlighter, jeg kommer til at få brugt. Og fordi jeg kun har brugt den måske 5-6 gange, så krydser jeg inderligt fingre for, at det chunky shimmer er et overspray, som forhåbentligt snart er væk!
Jeg har købt min her.

Det chunky shimmer skulle være mere synligt på billedet nedenfor.

1 kommentar:

  1. Hvor er den smuk og nærmest magisk at se på :)

    http://noshandchat.blogspot.dk

    SvarSlet